Leden van DMH (Technische Commissie Racking and Shelving) starten met het ontwikkelen van een richtlijn voor Entresolvloeren.

Entresolvloeren ook wel Mezzanines, Systeemvloeren of Verdiepingsvloeren zijn zelfdragende constructies die in Nederland onder het bouwbesluit vallen. Voor eerlijke concurrentie en om aan te kunnen tonen dat aan het bouwbesluit wordt voldaan, wordt deze richtlijn gemaakt.

Met de focus op staalconstructies, verbindingen en wanneer te testen is er een compacte Technische werkgroep in oprichting om gezamenlijk te komen tot een richtlijn specifiek voor entresolvloeren. De Technische Commissie Racking and Shelving komt binnenkort bijeen. Deze commissie bestaat uit DMH-leden.

Deelnemers van deze werkgroep hebben een actieve bijdrage en de nodige kennis en ervaring met betrekking tot Entresolvloeren. Zij zullen in dit proces zowel kennis inbrengen en tegelijkertijd halen ze ook kennis op.

Bent u vanuit uw technische kennis en achtergrond hierbij betrokken en wilt u deelnemen aan de totstandkoming van de richtlijn voor entresolvloeren, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met het DMH-secretariaat via mail: dmh@fme.nl of telefoon: 088 4008439