Op 22 november jl. heeft DMH haar ledenvergadering gehouden bij NEDCON in Doetinchem.

Tijdens deze vergadering is het strategisch plan aan de leden gepresenteerd. Dit plan is positief ontvangen. Leden herkennen zich in de focus van DMH en erkennen hun rol in de vereniging. Met de nieuwe focus zijn ook nieuwe activiteiten voorgesteld, waar de leden een bijdrage aan willen leveren. In 2018 staan dan ook de rondetafelgesprekken op het programma.

Naast de internationale organisatie FEM, zien DMH-leden ook de toegevoegde waarde van FME en het secretariaat als de motor van de vereniging.

Rondleiding door Innovation Center van Nedcon

Ter afsluiting volgde een interessante rondleiding door het nieuwe Innovation Center van Nedcon. Nedcon is al meer dan veertig jaar dé expert op het gebied van opslagsystemen, wereldwijd. Nedcon is een zelfstandig bedrijf, dat sinds 2004 deel uitmaakt van het internationale staalconcern Voestalpine. Nedcon is gevestigd in Doetichem maar de productie vindt plaats in Pardubice (Tsjechië). Daarnaast hebben zij vestigingen in diverse Europese landen en de Verenigde Staten.

Ledenvergaderingen in 2018

Voor volgend jaar heeft DMH weer twee interessante bedrijven voor de Algemene Ledenvergadering ingepland. Hierover binnenkort meer.